tyskland - långt inlägg

första dagen så när vi kom till hotellet så vilade vi lite och sen så gick vi ut och kollade hur de va på stan och letade restaurang som vi skulle äta på och tillslut hittade vi en restaurang som vi åt på och när vi kollade på menyn så stod allt på tyska så vi beställde något som vi trodde var schnitzel men när maten kom in så var de en sallad på grönsallad, tomat, gurka och rödbetor och vi trodde att de var vår mat som vi skulle äta, men efter 5 minuter kanske så kom maten in och vi fick schnitsel, pommes och örtsmör vilket var väldigt gott. Sen efter att vi ätit så gick vi och kollade stan lite mer och då var de uppträdanden på en scen på tyska så man förstod inte så mycket och så köpte älskling och hans pappa gin o tonic och hans mamma tog ett glas vin. De som stod och gjorde drickat kunde inte engelska alls som tur var så kunde älsklings pappa lite tyska så de gick bra ändå.
Efter de så gick vi och satte oss på ett ute ställe och drack öl och jäger och lite så.
dagen efter så gick vi först och åt frukost och de var ett jätte stort frukostbord med massa olika ostar och skinkor och massa frukter och mussli och massa sånt och sen så gick vi runt på stan lite sen på kvällen så gick vi och satte oss på en restaurang som hade live musik och så åt jag en italiensk pizza som var supergod och de andra åt typ nått me nå grönmöggelost sås eller nått som jag inte är så glad i. Drack lite öl och vin och vodka redbull och lite så och så fotade jag massor och filmade och lite så men de är inget som kommer komma ut på bloggen:)
När uppträdandet var slut klockan 11 så gick vi vidare ner till ett annat uteställe tog en drink och så stängde dom me så då gick vi hem och la oss.
 


rubriker tycker jag inte om att hitta på.

idag så vaknade jag av att vår städare städade övervåningen och lät hur mycket som hellst så klockan halv 11 så cyklade jag ner till mamma och åt lunch/frukost med henne och sen tog jag ut hundarna och sen så gick jag till centrum för jag skulle lämna mina betyg och så till min chef och så gick jag ner till butiken igen och tog en längre promenad med hundarna.
Sen ringde jag pappa och sa att jag skulle komma och hälsa på honom men han ville att vi skulle övningsköra istället så de gjorde vi och de gick väldigt bra tycker jag men de brukar de göra så.
När vi kört klart så satte jag mig vid datan och kollade massa jobb nere i småland och hittade ett på new yorker som jag sökte. Får väl se om jag får de:)

hej igen

Kom hem till stockholm för två timmar sen ungefär. Har ju varit i rugen med min kära fästman.
Åkte hem till honom i fredags och plockade lite hemma hos honom/oss och tvättade och lite så. Sen så när han kom hem åkte vi till hans föräldrar och åt mat. Sen så i lördags så åkte vi till jönköping för att köpa poleringsgrej till hans bil och så tänkte jag att vi kunde gå in på cervera och handla för mitt pressentkort jag har där men såklart kom jag på när vi va där att jag glömt de hemma. Men vi gick och kollade lite på a6 och jag köpte ett par glasögon:D
På vägen hem från jönköping så åkte vi och åt lite mat och sen åkte vi till älsklings föräldrar och polerade bilen de tog väl typ 3-4 timmar eller nått. Jag låg och solade och så de första två timmarna men sen gick jag och hjälpte honom lite så de blev klart:D
I söndags gick vi upp vid tjugo i sex och jag åt mat och fixade allt innan vi skulle åka till tyskland med älsklings föräldrar. Vi skulle vara hemma hos dom vid halv 7 och så skulle vi åka på en gång.
Lång biltur blev de till trelleborg. Tog knappt 4 timmar. När vi Checkade in så sa hon i luckan att vi blev kaptenens gäster så när vi kom på båten så fick vi gratis mat och så fick vi sen gå upp till kaptenen och och styra de stora fartygen på över 200 meter långt de var riktigt häftigt:D
Kan berätta mer om vad vi gjorde i tyskland imorgon nu ska jag strax gå upp och jobba :)
Men ni får ha en bra dag och kväll:)
kram


Dagens outfit


Enkel svart klänning från salt och leggings från hm

cykla

Nu sitter jag i mammas affär och ska strax cykla hem till pappa som är ensam hemma och ska äta mat:D
Pappa och dotter :)


dag i stan!

Idag så har jag varit inne i stan och träffat en gammal kompis som jag inte träffat på 3 år eller nått.
Var väldigt trevligt och träffa henne och hon hade världens sötaste son:D

Lite lunch:)


Lite mellanmål:)

Lite klättring:D

Lite mys

Äta banan de är gott de:D


Jobbigt med fulla människor tycker jag:(

Nu var de typ en vecka sen jag skrev tror jag. har jobbat massor och så var de ju midsommar och allt så har verkligen inte blivit av att blogga.
Igår så bakade jag biskvier och muffins och så kom pappa och wera och barnen hem och fika med mig sen åkte jag me dom hem och grillade och åt mat och mös med dom och så kom grannarna till vår baksida och drack lite öl och så. Sen så kom en annan granne på gården och pratade med mig om att man ska ha kärlek till allt och till sig själv och allt och så frågade han om jag tränade och då sa jag att jag gjorde det varje dag och då sa han att de inte syntes för att jag hade blivit så tjock. Var ju så tanig för några år sen sa han. Okej han var as full och jag hade tjocka mjukisbyxor på mig och pappas stora tröja. Jag borde inte ta åt mig men vem fan gör inte de?:S
Blev så jävla förbannad men efter ett tag så skulle jag gå hem och pappa följde med mig och när jag sa hejdå till alla så frågade han som var så full om han oxå kunde få en kram och de fick han och då sa han att han älskade mig och att jag var så underbar och allt men han sa ju innan att jag var tjock sluta va så "snäll" då lixom:S


RSS 2.0