Körskola

Idag har jag varit på körskolan hela morgonen. Först kör lektion och sen teori och sen körlektion igen:D är sååååå jävla roligt att köra:D fick gasa upp jätte mycket och sen tvärbromsa:)

En annan sak oxå. JAG FYLLER 20ÅR IMORGON:D


Middag och promenas

Nu är vi hemma hos mina svärföräldrar och har ätit mat, korv och potatismos och sen så gick vi ut på en promenad vilket var väldigt skönt.

Innan vi åkte så hörde vi en ambulans utanför som åkte till kyrkan som ligger jämte och antagligen hade de väl varit begravning eller nått och så hade nått väl gått illa. Typisk att va på begravning och så far man illa, inget man räknar me kanske.


Kaffe

Fick av min mamma en kaffebryggare när hon var här. Och så har vi försökt få tag på en kaffeburk i en månad och en butik har sagt att dom ska få in men när har dom inte vetat men nu när vi var där skulle dom få in den runt den 20 oktober. Så då ska jag få ett sms så jag kan hämta min fina kaffeburk nu när jag äntligen börjat dricka kaffe:)


Tillbaka

Nu är jag tillbaka på blogg.se för nu blogg appen precis släppts så jag kan börja blogga:D
Just nu så håller jag på att plugga körkortsteori för att kunna ta körkort. Sitter även vääääääldigt mycket på körskolan för att göra tester hela tiden:)


Min nya blogg http://ppinkyy.devote.se/



Måndag


Va kul alexandra att du går in och kollar varje dag:) jag tycker tyvärr inte att det är så jätte roligt att blogga men får väl försöka bättra mig så ni får se vad jag gör som du ville:D
Har precis börjat jobba lite smått som vikarie på olika förskolor och så.
Vi håller på och kollar på om vi kanske ska köpa tomt och så och bygga hus. Är faktiskt inte så mycket som händer. Men skulle vara kul om ni kommer ner någongång och hälsar på.
jag är hemma i väsby nu men åker tillbaka till nässjö på onsdag tidigt på morgonen men nästa gång jag kommer hem kan jag höra av mig så kan vi kanske ses:) skulle vara roligt.

Vad gör Du Alexandra nu jobbar du eller pluggar du eller vad gör du? Kram


RSS 2.0