mösspåtagning

Nu var det jätte länge sen så har inte några läsare längre såg ja nu.
Men vi har haft mösspåtagning idag vilket har varit hur kul som hellst.
dagen började med att vi fick vååra overaller, typ 4 i klassen fick den rätta färgen, 2 fick mörk lila och resten av klassen fick vita. Sen så var det en tjej i klassen hon skulle hämta sin overall men hon fick bara en tom påse med en lapp där de stod någon om fel beställt eller något.
Men sen så vid 3 var det iaf mösspåtagning, alla treor stod på kullen utanför skolan och den började med nationalsången, det gjorde att jag fick gåshud. Sen när rektorn sagt att vi skulle ta på oss mössorna så stack de flesta 3or till en stor gräsplätt i täby och förffestade typ. Var baota mycket fulla studenter;)
Sen efter det så drog vi till S i min klass där vi åt mat. Sen så drack folk ännu mer och rökte vattenpipa och grejer. Sen så åkte vi vidare till stan men då bestämde jag mig för att åka hem för alla var så fulla och jag tycker inte om det så kände att det var skönare att åka hem och sova. Det är ju en dag imorgon också.
Imorgon ska jag först på dop och sen ska jag och lotta åta middag här hemma och sen vet jag inte vad vi ska göra. Det är ju valborg så nått måste man ju göra:D
Men nu ska jag sova godnatt!


RSS 2.0