Tja

Imorgon fyller min kära pojk öns kusin år så då ska vi åka till jönköping och fira honom så nu har jag varit och handlat hans pressent hoppas de blir bra:D är så jävla nöjd nu när jag har körkort och idag körde jag helt själv utan någon jämte mig:D stolt:)


Nuuuu

...har min kära kaffeburk äntligen kommit;) dom ringde igårkväll och sa att nu har den kommit:)


Lunch

Till lunch så blev de hamburgare utan bröd med tomat, rödlök, sallad och ost på;) var verkligen baota gott:) nu har jag även ringt till förskolor och sagt att körkortet är mitt och att dom bara kan ringa om dom behöver vikarie:) hoppas på mycket jobb nu fram till katten kommer:) när katten kommer så måste jag va hemma med han:D ska bli jätte kul:D


Torsdag

Tack Johanna:)

Har varit och handlat lite på morgonen och ringt till trafikverket angående mina räkningar där. Sen så var jag och kollade om min kaffeburk har kommit men hon sa att imorgon SKA den komma så de får vi hoppas:D nu ska jag diska och vänta på att älskling kommer hem om en halvtimme och äter lunch:) ska i helgen åka och kolla på en lägenhet som är 20 kvadrat större vilket verkligen behövs vi har alldeles för litet speciellt när vår bebis katt kommer:D


Körkort

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort:D


Min bebis:D


Kattunge

Var igår och hälsade på han som ska bli min son:) alltså en liten kattunge. 8veckor gammal Maine coon katt. Jag har förut innan jag träffade min sambo varit så jätte förtjust i katter men nu den här bebisen är jag helt såld i!!! Om 5 veckor får vi hämta våran lilla bebis:D åååååååh vad jag längtar!!!


Choklad

När man går på lchf så får man inte äta choklad för de har för mycket kolhydrater. Men något av de godaste som finns är att äta choklad och sen dricka vatten vartannat. Testade med 95%choklad nu men de var inte så gott.


Lchf

Började för en vecka sen med lchf och de innebär att man ska äta massa fett och kött men knappt några kolhydrater. Jag har på en vecka gått ner 4 kilo redan, snacka om att de är effektivt.


min kära familj på besök

hade min pappa och mina småsyskon och wera och farmor och farfar nere på besök förra helgen vilket var väldans trevligt. Var ute och åt god middag på lördagen och så fick jag min 20-års pressent oxå som var en bakmaskin:D hur fin som hellst och fan va jag kommer använda den mycket:D
Sen så fick jag även champagneglas och lasse åberg tallrikar av min farmor och farfar:D


Pengar

Jag och min kära man har precis räknat pengarna som vi samlat ihop i en vas och de blev 894 kr i femmor, tior, enkronor och tjugolappar:) bra jobbat där va.


Körkort

Nu har jag suttit på körskolan från halv 11 till klockan 3 och bara öva och öva. Har även bokat kunskapsprov och uppkörning:D längtar massa tills körkortet är mitt!!!


...


...


...


Överraskning i torsdags kväll

Mamma ringde mig i torsdags kväll och bad mig gå ner och öppna dörren och där stod hon utan att jag visste något. Inte alla mammor som åker 32 mil för att överraska sin dotter. Hon sa även att vi skulle åka till Ullared dagen Efter då det var min 20-årsdag. Var jätte bra dag med mycket shopping. När vi kom hem åt vi jätte god middag. Kött med pastasallad och fetaoströra. Sen på lördagen åkte mamma hem och jag och min man åkte till hans föräldrar där vi skulle fira mig och Viktor som är min mans systers kille. Fick jätte fina pressenter.
Av älskling fick jag en lyxkryssning till Åland och av hans föräldrar fick jag segelflyg och en muffins kokbok och av hans syster fick jag ett jätte fint kakfat med en fin muffinsburk och muffinsformar:) var en väldigt lyckad dag:D


RSS 2.0