Äntligen...

Nu har vi haft katten hemma i 6 dagar och han verkar nu trivas jätte bra. Han får ju all uppmärksamhet här. Första dan låg han under sängen och ville inte komma ut därifrån men sen på kvällen när jag och boss var självs hemma så fick jag ut honom och sen dess har han bara varit där korta stunder vilket är underbart:)


Kattunge

Nu har vi fått veta att vi får hämta vår bebis på torsdag istället för på fredag:D jätte mysigt:)


Skrev nyss

Ett inlägg på min telefon och så skulle jag kopiera de men då försvann de:( så nu är de bara att skriva om men lite kortare:) har precis varit ute för att precis utanför i 4-vägs korsningen så var de en olycka mellan två bilar igen. De är väjningsplikt från två håll och de syns jätte tydligt men ändå kör folk Bara ut:S

Nu ska jag och älskling åka hem till hans föräldrar en liten stund:) ha de så bra..


Kattunge

På torsdag eller fredag ska vi åka och hämta vår kära lilla kattunge:D längtar jätte mycket verkligen:D


Lägenhet

Idag har vi skrivit på kontrakt för nya lägenheten:D 1februari flyttar vi, samma hus, samma våning, flyttar bara till lägenheten rakt över. Större och finare och varmare lägenhet:D längtar baota mycket verkligen!!!


Idol

Måste bara säga en sak innan jag ska sova för jag har jätte ont i mitt huvud och mina axlar , men de jag ville säga var att Molly i idol skulle ha åkt ut idag för hon var riktigt kass tyvärr. Hon brukar vara grym men idag var det riktigt falskt! Nu ska jag sova för imorgon är en ny dag som inte mitt huvud och mina axlar ska få förstöra!!:)

Vår älskling på bilden:D


Tja

Jag är verkligen inte nå bra på det här. Men jag går ju på lchf och har nu gått ner 6 kilo och 5 cm i midjan. Är jäkligt nöjd faktiskt. På frdag om en vecka så ska jag och älskling åka till Stockholm över helgen:) inte varit hemma på 2 månader nu:O


RSS 2.0