tyskland - långt inlägg

första dagen så när vi kom till hotellet så vilade vi lite och sen så gick vi ut och kollade hur de va på stan och letade restaurang som vi skulle äta på och tillslut hittade vi en restaurang som vi åt på och när vi kollade på menyn så stod allt på tyska så vi beställde något som vi trodde var schnitzel men när maten kom in så var de en sallad på grönsallad, tomat, gurka och rödbetor och vi trodde att de var vår mat som vi skulle äta, men efter 5 minuter kanske så kom maten in och vi fick schnitsel, pommes och örtsmör vilket var väldigt gott. Sen efter att vi ätit så gick vi och kollade stan lite mer och då var de uppträdanden på en scen på tyska så man förstod inte så mycket och så köpte älskling och hans pappa gin o tonic och hans mamma tog ett glas vin. De som stod och gjorde drickat kunde inte engelska alls som tur var så kunde älsklings pappa lite tyska så de gick bra ändå.
Efter de så gick vi och satte oss på ett ute ställe och drack öl och jäger och lite så.
dagen efter så gick vi först och åt frukost och de var ett jätte stort frukostbord med massa olika ostar och skinkor och massa frukter och mussli och massa sånt och sen så gick vi runt på stan lite sen på kvällen så gick vi och satte oss på en restaurang som hade live musik och så åt jag en italiensk pizza som var supergod och de andra åt typ nått me nå grönmöggelost sås eller nått som jag inte är så glad i. Drack lite öl och vin och vodka redbull och lite så och så fotade jag massor och filmade och lite så men de är inget som kommer komma ut på bloggen:)
När uppträdandet var slut klockan 11 så gick vi vidare ner till ett annat uteställe tog en drink och så stängde dom me så då gick vi hem och la oss.
 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Lindaaaaaaaa! Du måste skriva oftare! Jag går in flera gånger om dagen och kollar, vill ju veta vad du gör nu när du har flyttat så långt bort!

Kram Alexandra

2011-08-31 @ 09:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0